Logo Montad

Update Corona-bereikbaarheid

Corona update

 

 Nederland komt langzaam uit de intelligente Lock down. Montad volgt de ontwikkelingen rondom het Covid-19 op de voet en stemt haar werkzaamheden en werkwijze hierop af met veiligheid hoog in het vaandel.

 

Ondertussen zijn onze locaties zo ingericht dat we voldoende afstand kunnen bewaren en conform de landelijke richtlijnen kunnen werken. Onze medewerkers zijn gedeeltelijk weer op de vestigingen aanwezig en ook (bouw)vergaderingen vinden (naast Teams) weer op gepaste afstand van elkaar op onze locaties plaats.

 

Echter door nog steeds een beperkte beschikbaarheid op de vestigingen kan het zijn dat uw oproep onbeantwoord blijft. U kunt onze medewerkers dan ook nog steeds het beste bereiken via directe emailadressen of de mobiele telefoonnummers. Heeft u de wens tot overleg of vergadering op onze locatie dient dit met onze medewerkers van te voren te worden ingepland zodat we aan de richtlijnen kunnen blijven voldoen.

 

Heeft u een reguliere aanvraag of verzoek, gelieve deze te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.