Logo Montad

Succesvolle aanbesteding OVL/VRI’s Gemeente Groningen

shutterstock 138080252 aangepast 

In opdracht van de Gemeente Groningen heeft MONTAD succesvol de aanbesteding voor het onderhoud van de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties begeleid. Met ongeveer 37.000 lichtmasten en 60 verkeersregelinstallaties betreft het een omvangrijk contract. De totale looptijd van het contract bedraagt tien jaar; een eerste periode van twee jaar met opties op nogmaals vier keer twee jaar.

 

Begeleiding van A tot Z

MONTAD heeft het volledige traject begeleid; van advisering over de toe te passen besteksvorm tot en met het opstellen van het uiteindelijke gunningsadvies.Na een intensieve periode waarin we alle benodigde documenten zorgvuldig hebben opgesteld, overleggen georganiseerd, de nota van inlichtingen opgesteld, interviews afgenomen en uiteindelijk de ingediende stukken hebben beoordeeld, is inmiddels het gehele traject succesvol afgesloten met de gunning.

 

MONTAD als transitiemanager

De goede samenwerking tussen de Gemeente Groningen en MONTAD krijgt een vervolg, want Groningen heeft ons gevraagd als transitiemanager op te treden om de start van het nieuwe contract in goede banen te leiden. Daarna kan Groningen weer tien jaar vooruit met het onderhoud van de openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties.

 

Meer informatie

Wilt u ook uw aanbesteding door MONTAD laten begeleiden of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met Robbert Dijkema, 06 291 832 26 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.