Logo Montad

Nieuwe medewerker Tilburg

 Stephan klein

U kunt hem deze zomer al zijn tegengekomen bij Montad maar toch willen we met veel enthousiasme deze nieuwe aanwinst aan ons team in Tilburg aan u voorstellen: Stephan Emmen. Als Engineer OVL/VRI en Inspecteur zal Stephan met zijn praktijkervaring een belangrijke rol spelen in onze voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie in de openbare verlichting en verkeersregeltechniek.

Stephan heeft een brede technische achtergrond en veel praktijkervaring als OVL/VRI Monteur/Inspecteur. Hiermee beschikt hij over alle benodigde tools om te schitteren in zijn nieuwe rol als Engineer/Inspecteur. Naast de nodige kennis en ervaring brengt Stephan ook een energieke en positieve instelling met zich mee en is hij daarin ook een welkome aanvulling.

Engineers OVL/VRI bij Montad zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van geavanceerde systemen op het gebied van openbare verlichting en verkeersregeltechniek. Ze spelen een cruciale rol bij het realiseren van efficiënte, duurzame en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Stephan zal bijdragen aan deze missie door zijn technische expertise en ruime praktijkervaring in het realiseren van deze installaties voor diverse gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat.

Tegelijkertijd zal Stephan ook fungeren als inspecteur, waarbij hij de kwaliteit en de prestaties van onze installaties zal waarborgen. Onze Inspecteurs spelen een essentiële rol in het handhaven van de hoogste normen en het zorgen voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw systemen. Stephan zal breed worden ingezet op diverse inspecties zoals E-inspecties en Mastap-Dekra mastinspecties. Zie ook: Meten en Inspectie - Montad

Oscar van der Linden, vestigingsmanager Montad, is blij met de komst van Stephan. “We zijn ervan overtuigd dat zijn ruime kennis en partkijkervaring van aanzienlijke waarde zal zijn voor onze locatie in Tilburg en voor de groei en ontwikkeling van Montad als geheel. Technische kennis en ervaring wordt meer en meer schaars, de komst van iemand als Stephan, met praktijkervaring op zowel OVL als VRI, zorgt ervoor dat wij de kwaliteit waar wij voor staan kunnen blijven garanderen naar onze klanten”

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.