Logo Montad

Nieuw gezicht Montad Tilburg

20211101 133015

Per 1 november 2021 is Jelle Deenen het team van Montad komen versterken op onze vestiging in Tilburg. Met de komst van Jelle haalt het team van Montad een creatieve techneut met ervaring binnen haar gelederen. Jelle heeft zich naast zijn technische opleiding industriële automatisering creatief verbreed en is afgestudeerd in communicatie & multimedia design. Deze combinatie heeft hem de afgelopen jaren geholpen in zijn werk als Lighting designer in de kunst- en illuminatieverlichting. Na bijna 10 jaar als Lighting designer te hebben gewerkt is Jelle per 1 november bij Montad gestart als Adviseur / Ontwerper. 

 

Montad is sinds haar oprichting uitgegroeid tot een advies en ingenieursbureau met een breed scala aan diensten in de verlichting en verkeersregeltechniek. Ook in lichtontwerp heeft het bedrijf een aanzienlijke ontwikkeling en professionalisering doorgemaakt. Jelle zal met zijn achtergrond en ervaring helpen deze groei en ontwikkeling van Montad verder vorm te geven. Een nieuw gezicht bij Montad maar zeer bekend met alle facetten van elektrotechniek, licht, design en automatisering.

Kars Morsink; “Wij zijn trots om Jelle, met zijn specifieke achtergrond, als nieuwe collega te mogen ontvangen bij ons bedrijf. Naast zijn ervaring en specifieke kennis past Jelle met zijn enthousiasme en energie ook als persoon perfect bij onze organisatie. Zijn inbreng helpt ons nog breder te kijken naar onze lichtontwerpen en de creativiteit te vertalen naar werkende techniek in de leefomgeving”

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.