Logo Montad

Nieuw gezicht Montad Tilburg

 Mark1b klein

Na een tijd van detachering is Mark van Zantvoort nu rechtstreeks bij Montad gestart als Engineer / Inspecteur op onze vestiging in Tilburg. Mark is een gedreven en vrolijke techneut met brede kennis en ervaring. Naast een elektrotechnische achtergrond is Mark lange tijd engineer geweest in de communicatietechnieken. De interesse voor techniek en innovatie heeft Mark bij Montad gebracht waar hij als engineer maar misschien nog wel meer als inspecteur zijn plaats inmiddels heeft gevonden binnen de organisatie.

Montad is sinds haar oprichting uitgegroeid tot een advies en ingenieursbureau met een breed scala aan diensten in de verlichting en verkeersregeltechniek. Naast de elektrotechnische kant van het vak houdt Montad zich momenteel met veel meer adviesrichtingen bezig binnen deze vakgebieden. O.a. de kant van inspectie in diverse richtingen is aanzienlijk gegroeid de afgelopen jaren. Ook Mark van Zantvoort heeft zijn ambitie gevonden in de uitdagingen die aan de kant van inspectie liggen.  

Robbert Dijkema; “Met Mark hebben wij iemand gevonden die met name graag buiten in de praktijk zijn bijdrage levert aan onze specialismen. Zo doet Mark niets liever dan het in de open lucht uitvoeren van constructiemetingen aan lichtmasten en portaalopstellingen. Daarnaast is Mark zich ook verder aan het specialiseren in het uitvoeren van elektrotechnische inspecties. Deze praktijkgerichte instelling en ervaring neemt hij vervolgens mee in zijn werkzaamheden als Engineer. Mark is daarmee een welkome aanwinst voor Montad”.

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.