Logo Montad

Nieuw gezicht Montad Tilburg

Willem klein

Per 1 mei 2022 is Willem van Hoorn gestart als senior adviseur en projectleider op onze vestiging in Tilburg. Met Willem is Montad een ervaren ingenieur installatietechniek rijker. Willem heeft ruim 20 jaar ervaring in de infra- en lichttechniek en is met zijn elektrotechnische achtergrond en afgeronde opleiding Hogere Verlichtingskunde een welkome aanvulling voor het team. Zijn werkervaring van monteur tot adviseur maken dat Willem de verbinding kan leggen tussen praktijk en theorie. Het brede kennis- en ervaringsniveau neemt Willem mee in zijn adviserende rol naar de klant.

Montad is sinds haar oprichting uitgegroeid tot een advies en ingenieursbureau met een breed scala aan diensten in de verlichting en verkeersregeltechniek. Deze brede dienstverlening en de van Montad te verwachten kwaliteit maakt dat we goede en langdurige relaties opbouwen met onze klanten. Willem zal met zijn achtergrond en ervaring deze kwaliteit en het vertrouwen van de klanten nog verder vergroten. Een nieuw gezicht bij Montad maar zeer bekend in en met de wereld van openbare verlichting en infratechniek.

Robbert Dijkema; “Ons marktsegment is relatief klein en gespecialiseerd wat ervoor zorgt dat ervaren mensen in dit segment schaars zijn. Dit gecombineerd met het feit dat mensen en capaciteit in techniek in het algemeen al moeilijk te vinden zijn, maakt het moeilijk om een goede balans en diversiteit in het personeelsbestand te krijgen en behouden. Meer en meer maakt het mij trots dat zowel jonge als ervaren technici Montad weten te vinden als bedrijf om vol enthousiasme met techniek en innovatie aan de slag te gaan. De komst van Willem als ervaren ingenieur bewijst nogmaals dat wij als Montad met ons DNA de markt maar ook mensen aan weten te spreken. We heten Willem dan ook vol vertrouwen welkom en zien uit naar een lange en vruchtbare samenwerking!”

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.