Logo Montad

Nieuw gezicht Montad Assen

Marten

Per 1 december 2021 is Marten Oldersma het team van Montad komen versterken op onze vestiging in Assen. Marten heeft als Elektrotechneut zijn sporen verdiend in de praktijk en is als monteur doorgegroeid tot werkvoorbereider/calculator. Na zich 10 jaar te hebben gespecialiseerd in de besturingstechniek en schakel-/verdeelinrichtingen van diverse installaties maakt hij nu de overstap naar Montad. Zijn technische praktijkkennis gaat hij bij Montad gebruiken om onze klanten te ontzorgen en te adviseren als Adviseur / Toezichthouder.

Montad is sinds de opening in Assen (2015) ook in het Noorden van het land gegroeid tot een volwassen en gerenommeerd bedrijf als het gaat om kwalitatief advies in de openbare verlichting en verkeersregeltechniek. Maar Montad is ook in Noord Nederland nog niet uitgegroeid. Binnen onze ambitie en kernwaarden is Montad altijd op zoek naar toegevoegde waarde zowel in personeel als in haar dienstenpakket. Met de komst van Marten, met zijn specifieke elektrotechnische kennis, is weer een stukje van de legpuzzel ingevuld. De Montad brede ambitie om naast advies ook breed inzetbaar te zijn op gebied van meten en inspectie sluit hier goed op aan. Marten zal vanuit zijn ervaring en als Scios gecertificeerd inspecteur E-metingen voor zijn rekening gaan nemen.

Robbert Dijkema; “Goed gekwalificeerd en technisch personeel is moeilijk te vinden en binden in de huidige markt. Als Montad zijn wij dan ook trots dat ons bedrijf en onze bedrijfsvoering mensen als Marten aanspreekt en enthousiast maakt. Dit enthousiasme en de drive van Marten om zich bij Montad nog breder te ontwikkelen is waar wij als organisatie in alle facetten van groeien. Wij wensen Marten dan ook vooral heel veel werkplezier bij Montad!”

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.