Logo Montad

Nieuw gezicht Montad Assen

 Ondertekening klein

Per 1 augustus 2021 komt Bert Ziengs het team van Montad versterken op onze vestiging in Assen. Met de komst van Bert haalt het team van Montad Assen een ware techneut met veel ervaring binnen haar gelederen. Bert heeft zijn sporen verdiend in de openbare verlichting en elektrotechniek in de openbare ruimte. Na bijna 30 jaar in diverse functies bij een uitvoerend aannemer te hebben gewerkt, start Bert in augustus bij Montad als Senior Adviseur / Projectleider. 

 

Montad is sinds de opening in Assen (2015) ook in het Noorden van het land uitgegroeid tot een volwassen en gerenommeerd bedrijf als het gaat om kwalitatief advies in de openbare verlichting en verkeersregeltechniek. Bert zal met zijn bekendheid en ervaring in deze regio helpen de groei en ontwikkeling van Montad verder vorm te geven. Een nieuw gezicht bij Montad maar een vertrouwd gezicht voor onze relaties.

 

“Wij zijn trots om Bert als nieuwe collega te mogen ontvangen bij ons bedrijf. Naast zijn ruime ervaring en kennis past Bert ook als persoon perfect bij onze organisatie. Zijn inbreng helpt ons nog beter onze relaties van goed advies te voorzien die bijdraagt aan een betere leefomgeving!”

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.