Logo Montad

Montad voegt verlichtingsinstallaties in parkeergarages toe aan takenpakket

20200402 135152 KLEIN

 

Montad heeft haar opdrachtgever Gemeente Groningen ondersteund met een succesvol UAV-GC aanbestedingsproces rondom de verlichting van de parkeergarage Euroborg en de twee buurtstallingen Bleekveld en Poortersplein in de stad Groningen. Montad heeft hiervoor het contract geschreven waarbij de bestaande verlichtingsarmaturen vervangen worden door duurzame led-verlichting. Daarnaast mag de winnaar van dit contract tien jaar lang het onderhoud van de verlichtingsinstallaties verzorgen.

 

Door over te gaan naar led-verlichting zal het energieverbruik drastisch verminderen. Bovendien zal het energieverbruik in de parkeergarage Euroborg nog lager worden door toepassing van sensoren die het licht na verloop van tijd, per sectie, uitschakelen als er geen bewegingen meer worden geregistreerd. Als er aanleiding voor is, kan men zelfs vanuit de portiersloge de verlichting via een touchscreen naar wens schakelen.

Tot nu toe deed Montad vrijwel uitsluitend projecten rondom openbare verlichting en verkeersregelinstallaties in de ruimste zin van het woord. Het succesvol begeleiden van deze aanbesteding van verlichtingsinstallaties in parkeergarages vormt een mooie aanvulling op het huidige takenpakket.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over welke aanbestedingsvorm het best past bij uw aanbesteding of wilt u meer weten over de technische aspecten van verlichtingsinstallaties in parkeergarages? Neem dan vrijblijvend contact op met Robbert Dijkema, telefoon 06 29 18 32 26 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.