Logo Montad

MONTAD niet op Vakbeurs

 

Op 2 en 3 december 2020 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Net als in voorgaande jaren hoopten wij u in onze stand welkom te heten en op gepaste afstand toch elkaar te kunnen ontmoeten. Ondanks de veiligheidsmaatregelen van deze Stay & Go editie willen wij verkeersbewegingen ontmoedigen voor uw en onze veiligheid. Gezien de huidige situatie en ontwikkelingen rondom COVID-19 lijkt het ons daarom niet verstandig om op een beurs te staan.

 

Veilig netwerken

Netwerken (op een veilige manier) met onze klanten vinden wij wel heel waardevol. Daarom kiezen wij er graag voor om o.a. deze twee dagen voor u vrij te houden. Onze adviseurs staan op 2 en 3 december klaar om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de openbare verlichting en verkeersregeltechniek.

 

Maak een afspraak!

Bent u ge├»nteresseerd of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We plannen graag een digitale afspraak met u in.

 

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.