Logo Montad

Lichtontwerpen in Zundert

Zundert 2

In opdracht van de gemeente Zundert heeft MONTAD een lichtontwerp gemaakt voor het aanlichten van het oude raadhuis van Zundert. Ook hebben we een verlichtingsplan gemaakt voor het verlichten van de Markt; het plein voor het gemeentehuis. Het doel van deze opdracht was dat het dorpscentrum rond de Markt bij duisternis een fraaie aanblik zou krijgen.

Het dorp Zundert heeft een historisch karakter met een aantal toeristische trekpleisters waaronder het aan de Markt liggend gemeentehuis en het ‘Vincent van GoghHuis’.

De Markt is opnieuw ingericht en in de straatstenen is een enorm mozaïek van een portret van Vincent van Gogh aangebracht. Het plein wordt verlicht door middel van aan de zijkanten opgestelde lichtmasten, voorzien van schijnwerpers, die de mozaïekafbeelding en de frontgevel van het Vincent van GoghHuis verlichten.

De neoclassicistische frontgevel van het oude raadhuis met het fraai aangelichte gemeentewapen in het timpaan en de klokkentoren geven het geheel een sfeervolle aanblik.

De ontwerpplannen zijn inmiddels gerealiseerd, naar grote tevredenheid van de opdrachtgever.

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.