Logo Montad

Logo mastenbank RGB breed

 

 

Op 2 december 2021 werd door het IGOV het kenniscafé “Lichtmasten en Veiligheid” georganiseerd en uitgezonden. Namens MONTAD presenteerde Robbert Dijkema de positieve onderzoeksresultaten naar het concept Circulair Verlicht, waarbij de eerste circulaire mast reeds afgelopen zomer in de gemeente Assen werd geplaatst.

Lancering Mastenbank.nl

Robbert Dijkema sloot zijn presentatie af met de lancering van de website mastenbank.nl. Mastenbank is een landelijk platform voor circulaire masten, waarbij vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Afgeschreven lichtmasten kunnen door een ieder worden aangemeld om hersteld te worden, hierbij wordt ingezet op hergebruik, reparatie en renovatie. De herstelde masten worden vervolgens aangeboden op de website om opnieuw gebruikt te kunnen worden en daarmee net zo’n lange levensduur hebben als nieuwe masten.

Meer informatie

De volledige uitzending is terug te zien via het Youtube-kanaal van OVLNL.TV. Wilt u meer weten over het landelijke platform Mastenbank? Bezoek dan de website Mastenbank.nl en meld u aan!

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.