Logo Montad

E-installatie buitenterrein IKEA

shutterstock 490989841

MONTAD heeft het uitvoeringsontwerp gemaakt voor de terreininstallaties van de IKEA Concept Store in Delft.

In opdracht van IKEA heeft MONTAD het uitdagende ontwerp voor de E-installaties op het buitenterrein mogen uitwerken. De IKEA Concept Store in Delft is bijzonder omdat dit het internationale opleidingscentrum is voor franchisers. Daarnaast dient de winkel om nieuwe internationale concepten te testen en uit te rollen. Hier worden de managers en specialisten uit de hele wereld opgeleid en meegenomen in de nieuwe concepten van het woonwarenhuis.

 
Innovatieve concepten

MONTAD heeft ondersteuning mogen verlenen in het uitrollen van deze nieuwe concepten in de buitenruimte. Concepten waar onder andere invulling aan gegeven is, zijn innovatieve laadvoorzieningen voor elektrische auto’s, maar ook het nieuwe concept fietsparkeerplaatsen, klaar voor de toekomst en geschikt voor elektrische fietsen. Ook de sturing van het verkeer (parkeerruimte voor 1500 auto’s) in relatie tot de parkeervoorzieningen en dynamische openbare verlichting hebben we op detail uitgewerkt voor dit terrein.

Wij hebben al deze installaties inclusief voeding en sturing voorbereid en doorgerekend. Dit heeft onder andere geresulteerd in het geheel aanpassen van de inpandige schakel- en verdeelinrichting geschikt voor 250 Ampère.

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.