Logo Montad

Dekra neemt Mastap over

 DEKRA

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Dekra, een wereldwijd gerespecteerde expertiseorganisatie, Mastap GmbH heeft overgenomen. Mastap is de technologiepartner welke Montad al jarenlang gebruikt voor haar stabiliteitsmetingen volgens de NEN-40 norm in Nederland. Deze overname bevestigt de betrouwbaarheid, kwaliteit en uniciteit van de Mastap-meetmethode.

Dekra heeft een jarenlange samenwerking met Mastap en uitgebreid onderzoek gedaan naar de gepatenteerde Mastap-meetmethode en staat volledig achter deze innovatieve technologie. Deze gerenommeerde technologie maakt niet-destructieve tests aan (licht)masten mogelijk zonder materiaalstress, waardoor schade in een vroeg stadium kan worden gedetecteerd en gevaren kunnen worden voorkomen.

"De overname van mastap is een investering in een unieke en gepatenteerde technologie voor het testen van masten, met een groot potentieel om uit te breiden naar nieuwe internationale markten," zegt Joakim Wikeby, Executive Vice President en Hoofd van DEKRA Service Division Industrial Inspection.

Voor Montad betekent dit dat we kunnen blijven bouwen op de kwaliteit en veiligheid van Mastap-metingen, met de kracht van een partner als Dekra achter ons. Hiermee blijft Montad de aanbieder van non-destructieve NEN-40 metingen in Nederland.

Bedrijfsmanager Robbert Dijkema voegt hieraan toe: "De overname van Mastap door Dekra bevestigt dat deze meetmethode van hoge kwaliteit is en uniek in haar soort. Met de steun van Dekra en de verdere ontwikkeling van Mastap kunnen wij de kwaliteit en veiligheid blijven waarborgen voor onze klanten."

Voor meer informatie over Mastap download hier ons productblad.

Overname zie ook: https://www.dekra.com/en/masts-to-be-tested-digitally/

corner left-topcorner right-top

Openbare verlichting
en Verkeerstechniek

corner left-bottomcorner right-bottom

Tilburg

Tilburg

Herastraat 5
5047 TX TILBURG
Telefoon: 013 572 80 60
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assen

Assen

Hof van Parijs 10b
9403 DA ASSEN
Telefoon: 013 572 80 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.